Överflöd till överflöd

 
 
Från en stuga till en annan. Vi har det galet bra. Kanske att denna vecka kommer gå till historien som den perfekta semestern. Solen har hedrat oss med sin närvaro hela veckan, vi har druckit stora mängder kaffe utomhus (har någon tagit termosen?) lilla N har gått omkring och kramat de andra barnen och pratat glatt med alla (nej, de ville inte att han skulle torka sitt dregel på dem och vi förstår inte hans språk) och vi kände oss som karaktärer i en Astrid Lindgren-film med vidsträckta fält, röda lador, vatten, sol och långa kvällar. 


Vi har turistshoppat på Cloetta, nattbadar, ätit finglass och idag snyltade vi in på en sluss i Göta kanal. Såatte... (Ja, slussvakten sa att det var okej). När vi skulle åka in i slussen insåg vi att vi inte visste hur man skulle göra. Allt gick bra tills vi plötsligt insåg att båten var två meter under där delar av sällskapet stod och alla andra rutinerade slussare (aka riktigt båtfolk som inte snyltat in och lagt i lilla båten på skoj i kanalen bara för att testa) redan satt i sina båtar. Men det går ju att gå har jag hört. På tillbakavägen gick det dock riktigt fint och vi fick sannerligen beröm av ett aningens udda par som tittade på. Eventuellt blev någon i sällskapet tvångsbadad också. Hmpf...

Östergötlandssemestern avslutades med middag på bryggan ihop med svägerska och svåger med barn som bytte av oss och familjen M på landet. Så nu är vi på väg mot nya äventyr. Varberg - here we come!

 

 

och här hoppar jag ner. Jag lovar att det såg högre ut uppifrån! För övrigt är vissa bilder tagna av fru M. 


Kommentarer
Postat av: Mamma Lisbeth

Underbar bild!

2013-07-25 @ 07:40:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback