Morgonljus

Den 2014-07-19, kl 09:05:17
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
När man vaknar till klarblå himmel och fåglars kvitter, ligger kvar i sängen och pratar och skojar med lilla N, har ro att göra så gott som ingenting. Då vet man att man har gått över i semestermode. Det tar ett par dagar (veckor?), men det är ljuvligt. 




Herr F och jag är lediga sju veckor ihop i år. Det är vad jag kallar lyx. 

Riktig semester!

Den 2014-07-10, kl 15:27:11
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Igår tog vi semester från husfixarsemestern för lite riktig semester. Första etappen blev Espevik och båtutflykt och nu blir det Mölle med husvagn. Härligt! 



Men - jag hade ju utlovat en efterbild. Den enda jag har är på vardagsrummet så håll till godo. 


Gardiner och möbler är på plats. Det är några kartonger i ett hörn och inget på väggarna. Men snart så. Det börjar definitivt kännas som hemma. Lilla Ns rum går också framåt och han verkar stormtrivas. Men efter att han fått vara fläktskötare åt sin överhettande mamma kom vi fram till att resten nog får vänta till kyligare tider. Huset lånade vi ut till lillebror och A. Över och ut. 

Projekt modell större

Den 2014-07-02, kl 10:50:22
Filed in Allmänt | Kommentarer: 2
Igår fick vi vårt hus och troligtvis vårt livsprojekt... En sisådär 200 kvadrats renoveringsprojekt från 60-talet. Det kan bli precis hur bra som helst. Och en smula jobbigt. Men galet spännande. Och herr F behöver aldrig mer känna sig rastlös. Någonsin! 




Den tidigare ägaren gillade heltäckningsmatta och strukturtapet. Vi - inte lika mycket. Så igår rev vi för allt vad vi var värda. Idag ska det målas och läggas golv. Rum ett av... Tja, kanske fem. På ovanvåningen. Men oj oj vad fint det ska bli. Förhoppningsvis kommer någon slags efterbild på sovrummet imorgon.