That's my man

Den 2013-10-27, kl 19:23:06
Filed in Allmänt | Kommentarer: 1


Det går dåligt med bloggandet just nu. Men det går bra med livet i övrigt. Haft en finfin helg som mest av allt spenderades med lilla N. Men också tjejkväll, besök av mor min, sång i kyrka och god mat. Nu ska mannen och jag inta soffläge och kolla ikapp oss på serier. Härliga söndagskväll. 

Glädje

Den 2013-10-14, kl 22:56:42
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Det är glädje när moster/syster/svägerska är hemma igen. Det är inte alla som leker inne i garderoberna på svenskt stort möbelvaruhus. 

På hallfronten har det skett mycket nytt. Golvet är klart, taket målet och väggarna målade ett lager. Det kanske kommer bli en färdig hall trots allt! Nu: natten. 




Helg igen

Den 2013-10-13, kl 10:22:27
Filed in Allmänt | Kommentarer: 1
I vår förvirring påbörjade vi vårt hallprojekt trots finbesök och en hel del andra planer. Men skam den som ger sig. Vi sladdade in på ett byggvaruhus fem innan stängning (illa), köpte alldeles för lite fuskdpackel, godis (lagom mycket, läs: för lite) och körde räcer hem för att sätta upp den. Nu 17 Timmar senare har vi hunnit få upp en våd. EN! Herr F är borta, jag är och lämnar av hans plånbok som man tydligt behöver för att köpa golv (!) och slösar bort alldeles massa med tid. Men snart är vi på banan igen. Kanske i alla fall...



Bästa i helgen har hur som helst varit besöket av kusinen och lilla Ns sysslingar som han avgudar. Plus Girls only. Alltid kul! 







Kriget

Den 2013-10-10, kl 20:32:44
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
I helgen blev herr F och jag lite lätt ivriga att påbörja hallpiffet. Detta ledde till den klassiska "vi-börjar-rycka-en-aning-i-strukturtapeten". Detta ledde till en klassisk situation där man helt enkelt inte kan vänta så länge till med piffet. Så idag har vi haft kombinerad barnvakt med tapetrivning där svärföräldrarna tog ett rejält tag. Nu ser det ut som kriget. Och jag kom på att vi har helggäster. Men äsch, de klarar det! För övrigt har jag gått hela dagen i leopardtights, svart klänning och gammal randig, svettig tröja som jag cyklar i på grund av en curryolycka på morgonkvisten. Det set ut och känns ungefär som pyamas. Jag har fått mer beröm än på länge. Så var det med det!






Extratid

Den 2013-10-07, kl 23:08:26
Filed in Allmänt | Kommentarer: 1
Ett par föräldradagar såhär mellan vanliga livet med heltidsjobb och allmän vardagsstress känns som extratid och oerhört lyxigt. Bara att kunna fika med god vän, hänga en sväng på valfri lekplats, sova middag (bara för att jag kan), promenera med vagnen och bygga extremt många torn för lilla N att rasera. Sedan att toppa dagen med kvällsmat och fredagsmys hos goda vänner i deras nya, fantastiska lägenhet. En helt vanlig måndag. Deltid åt folket! Över och ut. 






Långlördag

Den 2013-10-05, kl 17:28:48
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Har ni tänkt på hur lång en lördag är när man inte har något planerat på dagen? Speciellt om man börjar uppvaknandet vid halv sju och går upp strax efter. Herr F är hos lillebror och A i deras fina lägenhet och kaklar. Vi har lekt hemma, på lekplatsen, i deras lägenhet, hemma igen och nu börjar jag känna att jag kan detdär med duplo. Om en stund blir det middag i Johanneberg hos herr och fru G. Glädje! Älskar lördag.