God fortsättning

Den 2014-12-27, kl 12:09:47
Filed in Allmänt | Kommentarer: 1
Julen är firad och jullovet är i full gång. Alla vet väl vid det här laget att snön har kommit till västsverige. Har ni inte sett det med egna ögon så har ni garanterat sett det på instagram. Lillasyster i Thailand hade full koll. Vi har åkt pulka, preniärskottat uppfarten och letat fr vinterkläder. I omvänd ordning. 




Lilla N är lycklig. Både för att alla är lediga, för en overklig mängd julklappar och för snön. Jag med! Jullov är ju en sjukt bra uppfinning. 




Herr F har fyndat en klätterpall hos grannen som vi har sprayat (observera att den är i plast. Hade aldrig vågat behå ett sådant brott annars). Den ska framöver få en annan nyans, men tills vidare är den bubbelgumsrosa. Hurra för sprayfärg! 

Måste rusa. Magen skriker. Måste ju hålla upp julnivån på ätandet. Över och ut. 

Jullov

Den 2014-12-19, kl 10:36:38
Filed in Allmänt, Småbarnsliv | Kommentarer: 1

Goddag. En annan dag ska jag berätta hur det är att vara tvåbarnsmamma, hur det går med husrenoveringen, livet i en småstad och så vidare. Men idag ska jag bara njuta lite av att vara ensam hemma med bara en bebis. Herr F har tagit med lilla N till jobbet och lilla V sover. Jag försökte göra klart ett mastodontprojekt och tittar på TV med kaffet i högsta hugg. Kunde inte bli böttre än så för en trött tvåbarnsmorsa. Ska jobba lite på julstämningen sedan. Hoppas ni har en fantastisk dag!