Planeringsdag på jobbet

Den 2014-02-27, kl 15:11:10
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Yey! 





Fågelkvitter och sopbilar

Den 2014-02-18, kl 10:25:58
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
När jag öppnade fönstret imorgon så kvittrade fåglarna. Jag såg fram emot en bra dag. När jag kom ut så skvätte sopbilen ner hela mig med vatten. Fail! Men nu har jag torkat så dagen blir nog inte så dum trots allt. Tjing!

I väntan på våren bjuder jag på en bild från midsommar. 




Mer lov åt folket

Den 2014-02-12, kl 22:34:08
Filed in Allmänt | Kommentarer: 1
Idag har vi haft sportlov. Eller herr F har sportlov, lilla N och jag vanlig ledig onsdag. Men allt som allt, sportlov. Det firades med sovmorgon (nästan till åtta!) och utflykt till badhus i närbelägen tätort. Sen blev det tupplur på soffan för lilla N och mig medan herr F fogade kakel. Detta har ursäktats med att jag faktiskt är ledig för att vara med lilla N. Herr F råkar bara vara ledig titt som tätt. Nu har jag varit på livekaraoke med lillasyster och hennes körkompisar. Grymt! 


Hemväg

Den 2014-02-09, kl 17:17:19
Filed in Allmänt | Kommentarer: 1
Nu sitter herr F och jag på tåget på väg hem till Gbg och lilla N. Helgen har varit fantastisk, men att komma hem är inte illa heller. Idag har vi mest slöat. Ätit brakfrukost, vilat förmiddag och sedan ätit lunch med två gamla folkiskompisar. Tack och hej för denna helgen. Välkommen vardag. Men först - helig söndagskväll! 




Citychic!

Den 2014-02-08, kl 15:55:30
Filed in Resa, Shopping | Kommentarer: 1
Idag har herr F och jag gjort vårt bästa för att se citychica ut när vi gör hufvudstaden. Jag känner mig mest som lantis på stan, men så är jag från Vårgårda också. Konstigt vore annat. 

Helgen är julklapp från herr F med svit, shopping, finfin mat och musikal. Även barnvakt var ordnat så lilla N är mer än nöjd hemma i Gbg med sin farmor. Såatte, livet ser fint ut!