Festliga tider

Den 2013-08-28, kl 21:56:25
Filed in Kalas | Kommentarer: 1
Jag har förstått att på riktiga bloggar med många följare så visar man regelbundet upp sina glammiga och oooootroligt roliga fester man är på. Så, jag ska inte vara sämre. Nu har jag redan visat upp ettårskalas, frukostkalas och 70-årskalas så här följer tre 30-åringar. Jag hade kunnat visa upp mitt eget överraskningskalas, men jag kände mig inte så glammig så det blir inget med det. Med det inte sagt att det var roligt, bara att jag i princip gick i mysbyxor.
 
Vi gick ut starkt med Senor Mähl fiesta. Jag älskar temafester. Fick med mig en hatt hem, men fick lämna mustaschen. Ingen fest utan mustach!
 
Värdparet för kvällen!
 
Vissa älskar mat...
 
...andra glam...
 
...och någon mustacher. 
 
Perfekt läge för julkort - om inte lilla N hade surat ihop. Typiskt ungar. Har jag hört.
 
Två glada 30-åringar som vet hur man ordnar fest. 
 
 
 
Japp, det var det. Nu kanske ni hade förväntat er fler festbilder och det hade kanske jag också. Men detta är vad som bjuds i afton. Sov sött!
 

Pepp

Den 2013-08-26, kl 08:18:06
Filed in Hemmafrun funderar | Kommentarer: 1

Måndag. Höst men ändå sommar i luften. Uppstart, nystart, vardag, helg. Jag känner mig redo.

I helgen sprang lillasyster och jag midnattsloppet. Jag fick hybris och sprang om en sisådär 100 personer upp för masthuggsbacken. Sen fick jag kramp i två kilometer. Tji fick jag för att jag trodde jag var någon slags superlöpare. Men med två bestämda fingrar i ryggen upp Vegagatan klarade jag det också. Målet uppfylldes, vi var nöjda och glada och jag fick inte magsjuka. Lycka! Sedan har vi hängt på lekplats, innergård, Ganlet och i kyrkan. Med vänner och familj. Som det ska vara. Måndag - bring it on!


Opepp

Den 2013-08-20, kl 13:27:04
Filed in Jobb | Kommentarer: 1

Jag hade kunnat be om ursäkt för dåligt med uppdaterande på bloggen, men eftersom det är min blogg så behöver jag ju inte det. Är lite blogg-opepp just nu. Skulle kunna skriva om det lätt kaosartade släktträffen, men har inga festliga bilder i mobilen. Skulle kunna göra en redogörelse för sommarens fester, men samma problem där. Skulle kunna skriva om allvaret i livet, men är för trött för allvar. Skulle kunna berätta om midnattsloppet som väntar, men peppen är för låg. Så då blev det ingenting. Bjuder på ett styck toakonstverk istället. Jag kallar den sko mot kommunalt golv. Håll till godo!


Hej vardag

Den 2013-08-14, kl 10:57:07
Filed in Jobb | Kommentarer: 3

Onsdag förmiddag. Datorn igång, telefonen ringer (ja, ibland i alla fall. Inte just nu för då hade jag ju inte kunnat blogga), kollegorna är närvarande. Vardag! Inte så dumt för min del. Mindre bra för lilla N som klamrar sig krampaktigt tag i min arm när jag försöker söva honom. Som sagt, hej vardag.


Sista dagen

Den 2013-08-11, kl 08:30:48
Filed in Hemmafrun funderar | Kommentarer: 0

En dag av semester kvar. Vi har haft 30 dagar av fantastisk ledighet. 30 dagar av lata morgnar, långa dagar och sena kvällar. 30 dagar av mys och lek med lilla N. 30 dagar av kaffe och småprat med herr F. 30 dagar av paus från jobbet. Men nu är jag redo för verkligheten. Bring it on!


Små lätta moln

Den 2013-08-09, kl 10:15:52
Filed in Hemmafrun funderar | Kommentarer: 0

Eller rättare sagt, stora grå moln. Men de var små och vita når jag gick ut med min kaffekopp och sommarbok (det vill säga bok som inte kräver någon tankeverksamhet utan endast bistår med billig underhållning. Perfekt). Inte mig emot. Lite grå dagar då man får gå inne är ganska mysigt. Så länge man inte är i husvagn och det inte är så hela sommaren.

Här kommer också lite fler bilder från onsdagens glassutflykt. Nu på sällskapet istället för glassen. Över och ut.


#oerhörtläckrabilderpåmat

Den 2013-08-07, kl 23:23:32
Filed in Hemmafrun funderar | Kommentarer: 0

Trots att jag utger mig för att vara hemmafru så är jag inte dagledig och ger inte så många hemmafrutips heller. Men nu kommer det. Matscoopet. Eller, ja, fikascoopet. Ända sedan vi var Israel i mitten av 90-talet (ljuvliga årtionde) så har jag saknat frozen yoghurt med valfria ingredienser i Sverige. Men nu är det här. I Borensberg av alla orter. Himmelriket i glass. Ta din yoghurt, lägg på all topping som önskas och betala (japp, det kostade. Skjortan!). Lycka i en frigolitbox. Sedan är det inte riktigt som jag tycker det ska vara (allt ska mixas och sedan spritsas ut), men tillräckligt nära. Det var det. Nu får vi se hur länge det dröjer tills jag lämnar nästa smarriga nyhet i hemmafruland. Svårt att toppa detta!


Nytt på semesterfronten

Den 2013-08-05, kl 19:23:12
Filed in Hemmafrun funderar | Kommentarer: 0

Det har varit lite dåligt med uppdateringar på bloggen det senaste, men det är mest för att det inte hänt så mycket nytt. Och att jag varit lite lat. Jag skyller det på semestern. Men nu händer det. Vi har åkt på husvagnssemester. Gårdagskvällen spenderades med vackert folk i Loo på båt, vattenskidor och grill med utsikt över Anten. Natten tillIbringades på familjens Ms femstjärniga camping och idag gjorde vi en fältstudie på ett stort scoutläger (det bara kryllade av ungar med petroleumfärgade skjortor och lyckliga ledare).

Nu är vi i Hjo. Förtältet är uppsatt, vi har utsikt över en annan stor sjö och grillen ska precis tändas. Idylliskt va? Det blir inte sämre av att allt a kompanjeras av en massa dragspel. Hej midsommarkänsla. Och ja, vi råkade hamna på samma camping som alla dragspelsfantaster i hela Västsverige. Dragspelsmässan i Hjo. (H)jo man tackar!