Jobb

Den 2016-06-16, kl 18:22:37
Filed in Jobb | Kommentarer: 1


Jag trodde jag hade en bild från mitt jobb, men icke. Så istället får ni begrunda min frukostmacka. Oändligt ointressant. Se det som en övning i mindfulnes. Kanske... Jag äter i alla fall frukost innan det jag tänkte skriva om: jobbet. 

Stora delar av min, precis som de flestas, vakna tid går åt till att vara på jobbet. Detta är något som alltid varit viktigt för mig, men de senaste åren har det inte funkat prima. Detta på grund av något så tråkigt som att det saknas resurser. Alltså inget nytt under solen, men dock en stor förändring i hur jag upplever arbetet nu och för sju År sedan när jag började. Periodvis har jag gråtit av utmattning och frustration över att mina klienter inte fått den hjälp de behöver. 

I höstas fick jag nog, tog mod till mig och sa upp mig för att jobba på en frivilligorganisation. Planen var en, men verkligheten en helt annan. Jag gör inte alls det jag skulle, men får istället vara med och utforma ett nytt arbete med unga ihop med tre personer jag själv valt att jobba med. När händer detta? Aldrig. Vet ni, jag tror minsann jag är på väg mot mitt drömjobb. Som bonus får jag jobba mitt inne i stan i fantastiska lokaler och orkar vara en bra mamma, partner och vän när jag är hemma. Så ska dagarna spenderas.