Våra nya husdjur

Den 2013-11-03, kl 13:39:04
Filed in Allmänt | Kommentarer: 1
Pga allergier och bristande intresse skulle vi aldrig skaffa husdjur. Men tji fick vi för in i hallen flyttade två renar. 



Lilla N är störtförtjust. Lättroad unge. Renarna har fått ett antal pussar alla redan, men är nu ur pusshöjd tyvärr. 

Igår träffade jag en kär gammal vän som var på besök i stan. Flera timmar av prat och lite shopping. Det är glädje. Nu: hem till byn och söndagsmiddag med stora delar av originalfamiljen. 




Freaky friday

Den 2013-11-02, kl 00:31:08
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Vissa dagar vill man vara dra täcket över huvudet igen när man vaknar. Detta var en sådan. Nu hjälper ju inte det särskilt ofta eftersom jobbet ändå kallar kl 8:00. Man vill ju inte slösa på den dyrbara flexen. Jag tog kingen till jobbet och trotsade trekvartskulingen, råkade av misstag anmäla mig till att hjälpa till med att duka inför en avtackning och mitt viktiga förmiddagsbesök dök inte upp. När lunch närmade sig och magen var som en svart hål var det inte mycket som stod mellan mig och sängen igen. Låt mig säga att jag kan tacka min lyckliga stjärna för bondelorette. En lunchrast senare innehållande lyxjuice, pelikanhatt och krimskramsspan var jag på banan igen. Tur var väl det för eftermiddagen bjöd på en av sina bästa arbetsöverraskningar som bara sker fredagseftermiddagar efter kl 15. 





Nu är helgen snart klar för övrigt. Imorgon bjuder jag på en bild på hallens eget husdjur. Eller en annan dag. Sov sött.