Östergötland

För en och en halv vecka lämnade vi vårt hem i broderns och grannarnas händer för att åka till Östergötland. En vecka spenderades med hela herr Fs uökade familj och nu har vi varit ensamma några dagar. Östergötland har mest bjudit på mulet väder, men det har inte hindrar oss från att bada. Både ute och inne. Igår tog vi genvägen över skogen och åkte till Finnspång för att bada på äventyrsbadet med de finaste skåpen i omklädningsrummet. 


En hit. Inte så mycket för skåpens skull, men bikinibilder kommer inte att läggas upp på bloggen så håll till godo med ett skåp. På kvällen nattbadade vi med fladdermössen. Inte en hit. Mer en flopp. 

Mycket tid har gått till att bara hänga, men vi har även hunnit med att åka zipline (kände oss troligtvis mer äventyrliga än vi egentligen var), basta vedeldad bastu, handla ytterligare en vagn till vårt nu (troligtvis) kompletta vagnstall och leka. 





Nu lovar väderappen lite sol så vagnen ska invigas och vi ska försöka ta oss till en lämplig sluss och kolla på båtar. Halv åtta känns som en sjukt lämplig tid att börja en utflykt. Tjingeling!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback